Frans Verhees benoemd tot erelid van “Bloast Um Op”.

Op dinsdagmiddag 13 februari haalde Meziekmoakerij “Bloast Um Op” volgens een jarenlange traditie de krintenmik op.

Nu niet van Nico Jacobs naar Jozef Hendrixs. maar van Vedder naar Cultuurcentrum Martien van Doorne. Onderweg een tussenstop om de Hanebillen op te halen bij Keurslagerij Joost Kuijpers. Aangekomen bij het CCD is de krintenmik aangesneden door Prins Sjors en Prinses Elke. Daarna was het Hanebillen met krintemik eten voor alle genodigde en deelnemers aan de liederentafel. Een geweldig mooi en carnavaleske gebeurtenis welke tijdens carnaval niet gemist mag worden.

Na het verorberen van de hanebillen en krintenmik was het goed muziek maken en meezingen met de diverse zangers welke werden begeleid op accordeon.

Voorafgaand aan dit mooie evenement nam Bert onze strekel van het jaar 2018 het woord en bedankte Frans voor zijn 35 jarige muzikale bijdrage en de lange periode dat Frans in het DB (dagelijks bestuur) het secretariaat en alle bijkomende organisatorische functies op voortreffelijke wijze heeft vervuld. In het bijzijn van hun kinderen werd Frans benoemd als erelid van Meziekmoakerij “Bloast Um Op” en Joke kreeg een mooie bos bloemen voor haar nooit aflatende steun en al de koffie die we bij haar hebben gedronken door de tijd.

Namens heel “Bloast Um Op”: Frans, hartelijk dank voor je inzet en gefeliciteerd met de titel Erelid.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.