Kiek Ons Us uit Liessel & Meziekmoakerij “Bloast Um Op” uit Deurne hebben elkaar op muzikaal gebied gevonden en gaan zich meer verbinden!!! Met de slogan “Samen is alles leuker” een nieuw avontuur.

Beide muziekgezelschappen hebben hun krachten gebundeld en uitgesproken om een intensieve samenwerking aan te gaan. De reden hiervan is de continuïteit te borgen zodat onze leden door kunnen met hun gezamenlijke passie………samen musiceren! De komende maanden zullen de details voor de toekomst verder worden uitgewerkt.

Alle reserveringen/boekingen die beide verenigingen hebben vastliggen worden uitgevoerd zoals met verschillende partijen afgesproken.

Voor nieuwe boekingen en/of aanmeldingen blijven de bekende contactpersonen eerste aanspreekpunt, daarnaast blijven beide websites in de lucht (www.kiekonsus.com & www.bloastumop.info).

Om de samenwerking krachtiger neer te zetten hebben wij in de nieuwe samenstelling dringend behoefte aan een gedreven dirigent die tijdens de wekelijkse repetitieavond het geheel wil leiden. Muzikale kwaliteit is belangrijk maar gezelligheid is een drijfveer die zeker niet mag ontbreken.

Wij gaan aan de slag en kijken uit naar de eerste optredens die wij samen voor u mogen verzorgen.

Tot snel….bestuur en leden van Kiek Ons Us & Meziekmoakerij “Bloast Um Op”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *